Следвайте Гласове в Повечето от гласувалите на руските референдуми в самоправъзгласилите

...
Следвайте Гласове в Повечето от гласувалите на руските референдуми в самоправъзгласилите
Коментари Харесай

Първи резултати: Масова подкрепа в ЛНР, ДНР, Херсонска и Запорожка области за присъединяване към Русия

Следвайте " Гласове " в 
Повечето от гласувалите на съветските референдуми в самоправъзгласилите се ЛНР и ДНР, както и в Херсонска и Запорожка област на Украйна са подкрепили присъединението на районите към Русия, съгласно предварителните преброявания на гласовете в изборните секции, заяви Интерфакс. Данните са от секторите, ситуирани на съветска територия.

В ЛНР 97,79% от гласоподавателите са дали своят вот за присъединение към Русия, при обработени 14,07% от протоколите.
В ДНР " за " са 98,05%, като са обработени 16,06% от протоколите.
В Херсонска област 97,47% поддържат присъединението към Русия, при обработени 12% от протоколите.

В Запорожка област 98% са за присъединение Русия, обработени са 20% от протоколите.
На територията на Русия работят повече от 600 изборни секции, заяви ръководителят на ЦИК Ела Памфилова. Повечето от тях бяха открити в южната част на страната, като до 21 септември (два дни преди референдума) в Ростовска област се планираше да бъдат открити 135 изборни секции. " Помогнахме, улеснихме организацията на гласуването в Русия за всички, които се оказаха тук по стичане на събитията ", сподели Памфилова.
Президентът на Русия Владимир Путин даде обещание да поддържа резултатите от референдумите, като в обръщението си към руснаците на 21 септември съобщи, че " няма морално право да предаваме близки хора ". " Не можем да не отговорим на откровеното им предпочитание сами да дефинират ориста си ", акцентира той, написа РБК.
Путин увери през днешния ден, че референдумите, проведени от Москва в четири окупирани региона на Украйна, имат за цел да " спасят популацията ", живеещо на тези територии, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
" Спасяването на популацията на всички тези територии, където се организира този референдум, е... в центъра на вниманието на нашето общество и на цялата страна ", съобщи Путин по време на държавно съвещание, в последния ден от тези референдуми, жигосани като " мними " от Киев и Запада.
" Днес в изискванията на провеждането на специфичната военна интервенция и референдумите в Донбас спасяването на хората на всички тези територии, точно спасяването на хората на всички тези територии, където се организира този референдум, е първостепенна задача и е в центъра на вниманието на цялото ни общество, на цялата страна ", сподели съветският президент, представен от ТАСС.
Обобщавайки резултатите от държавното съвещание Путин означи, че " това е естествено, тъй като е обвързвано с трагични събития ". Той акцентира, че в такива условия фразата " никой не е по-голям от хляба " придобива необикновен смисъл. " Никой още не е отменял известния, елементарен и фундаментален закон, който се съдържа в една доста елементарна и известна фраза " никой не е по-голям от хляба ". И може би в такива условия, в които живеем в този момент, този закон е един от най-важните, поради това, което към момента се случва по света на продоволствените пазари ", означи президентът. Той изрази признателност към съветските служащи в аграрния бранш за това, което са създали досега в тази тенденция.
Междувременно представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че " референдумите " за присъединение, които завършват през днешния ден в четирите украински зони под контрола на Москва, ще доведат до промени за тези територии, основно във връзка с сигурност с допустима нуклеарна отбрана, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
" Кардинално ще се промени обстановката от правна позиция, от позиция на интернационалното право, с всички съответни следствия за задачите на отбраната и гарантирането на сигурността на тези територии ", сподели Песков.
" Нашата правна система ще прегледа всички благоприятни условия и, несъмнено, нашите законодатели, изпълнителните ни органи и юридическите екипи са подготвени ", добави той.
 
Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР